2000 نمونه پیشینه تحقیق · نوامبر 8, 2022 0

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی (دانلود سریع)

Rate this post

پاورپوینت مبانی نظری و پیشینه پژوهش هوش هیجانی|تحقیق در مورد مبانی نظری و پیشینه پژوهش درباره ی سیستم اطلاعات منابع انسانی|دانلود رایگان مبانی نظری و پیشینه پژوهش درباره ی سیستم اطلاعات منابع انسانی|دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی|فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی|کاملترین مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت جنسی (فصل 2)|مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی ورد|مقاله مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی

دانلود سریع مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی با کیفیت بالا, فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی از فروشگاه فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی برای دانلود قرار داده شده است برای مشاهده توضیحات مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی دکمه دانلود در زیر قرار دارد. در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی با شماره پشتیبانی سایت 09214087336 از طریق پیامک در ارتباط باشید.

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی

 با بهترین کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته آماده دانلود است فوری دانلود کن

کلمات کلیدی دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی  : مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی در 49 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی در 49 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات 49
حجم 0/135 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx

توضیحات کامل

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی در 49 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

 

کامل و قابل ویرایش

شامل مبانی نظری و پیشینه تحقیق

شامل منابع داخلی و خارجی

منبع نویسی استاندارد

 

بخشی از مبانی نظری:

درباره فرهنگ تعاریف متفاوت و گوناگونی آمده است؛ اما می توان به دو تعریف زیر اشاره کرد:

فرهنگ عبارت است از مجموعه پیچیده ای از علوم، دانش، هنر، افکار و اعتقادات، قوانین و مقررات، آداب و رسوم و سنت ها و به طور خلاصه، کلیه آموخته های و عادت هایی که انسان در حکم مهمترین عناصر جامعه اخذ می کند. و در تعریف دیگر، فرهنگ را شیوه زندگی برخاسته از اندیشه(عقل نظری) و نظام ارزشی(عقل عملی) نیز تعریف کرده اند. لذا این فرهنگ چند لایه دارد.

1-    لایه اول و عمیق ترین لایه هر فرهنگ، لایه معرفتی یا جهان بینی آن است که از سنخ تفکر، باور و اندیشه است.

2-    لایه دوم، لایه ارزشهاست که برآمده از لایه اول است، یعنی الگوهای داوری و قضاوت از خوبی، بدی، زشتی وزیبایی.

3-    لایه سوم، الگوهای رفتاری، هنجارها و قالب های رفتاری است. یعنی قالب هایی که در نهادهای گوناگون شکل می گیرند. نهادهایی چون خانواده، مدرسه، آموزش و پرورش، اقتصاد و اوضاع دین و سیاست.

4-    لایه چهارم، نمادها هستند که هم کلامی اند و هم غیرکلامی اند؛ به معنای دیگر، هم نوشتاری است و هم زبان گفتاری و حرکات و عادات رفتاری، هنر، موسیقی و طراحی را نیز در بر می گیرد (افروغ، 1382: 84) 

 

بخشی از تحقیقات انجام شده:

–        ساختار هویت در فیس‏بوك: قدرت دیجیتالی در ارتباطات كنترل شده عنوان تحقیقی  است که در دانشگاه تمپل ایالات متحده و در دپارتمان جامعه‏شناسی این دانشگاه و با روش تحلیل محتوا هویت‏های ابراز شده در فیس‏بوك مورد بررسی قرار گرفته است.

در چكیده این تحقیق آمده است: «تحقیقات اولیه روی اظهارات آنلاین، اساساً بر ساختارهای هویت در محیط‏های تخلصی آنلاین (محیط‏هایی كه در آن كاربران با نام مستعار ظاهر می‏شوند) متمركز شده است. بیش‏تر مطالعات اخیر به بررسی ویژگی‏های عملكرد افراد در محیط‏های آنلاین با جنبه تخلصی كمتر (مانند سایت‏های اینترنتی قرارعشقی) پرداخته و یافته‏های متفاوتی را گزارش كرده‏اند. مطالعه كنونی به پژوهش ساختارهای هویتی فیس‏بوك  "محیط آنلاین غیر تخلص (محیطی كه در آن كاربران با نام واقعی ظاهر می‏شوند) كه به تازگی پدید آمده است" پرداخته‏اند. براساس تحلیل محتوای 63 حساب(اكانت) فیس‏بوك این نتیجه حاصل شده است كه شخصیت‏های مطرح شده در این محیط‏های غیر تخلصی با هویت‏های پدید آمده در محیط‏‏های تخلصی تفاوت دارند و كاربران فیس‏بوك، خصوصیات خویش را به طور ضمنی و مفهومی و نه صریح ابراز می‏كنند.

– یانگ، در مقاله ای با عنوان" رابطه حوزه های  عمومی و خصوصی در سایت های شبکه های اجتماعی نمونه مورد مطالعه فیس بوک "با استفاده از روش پیمایشی به انجام این تحقیق اقدام کرده نمونه آماری این پژوهش 77 دانشجوی رشته علوم ارتباطات در دانشگاه ایندیانا استیت است. از مهمترین اهداف مطرح شده در این پژوهش این است که افراد تا چه اندازه با هویت واقعی خود در این شبکه عضو می شوند که نتیجه بدست آمده از این تحقیق نشان می دهد که بیش از 95 درصد کاربران اظهار داشته اند که از اسم واقعی شان در این شبکه استفاده می کنند.  

 

فهرست مطالب

هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی

فرهنگ

هویت

هویت فرهنگی

ابعاد هویت فرهنگی

شبکه های اجتماعی

مفهوم شبکه های اجتماعی

شکل‏گیری و ‏تحول شبكه‏های اجتماعی در ‏جهان

ایران و شبكه‏های اجتماعی مجازی 

آشنایی با رسانه های اجتماعی و شبکه های اجتماعی

ویژگی های رسانه های اجتماعی

ویژگی های انحصاری شبکه های اجتماعی

ویژگی های شبکه اجتماعی فیس بوک(facebook)

کارکرد‏های منفی شبكه‏های اجتماعی

کارکردهای مثبت شبكه‏های اجتماعی

انگیزه های مخاطبان برای پیوستن به شبکه های اجتماعی

انواع شبکه های اجتماعی

شبکه اجتماعی فیس بوک

بررسی پژوهش های پیشین

پژوهش‌های پیشین خارجی

پژوهش‏های پیشین داخلی

چارچوب نظری

مبانی نظری

نظریه بازنمایی

مفهوم هویت و فرهنگ در نظریه بازنمایی هال

مکتب ساخت- کارکرد

مفهوم كاركرد

ساختار گرایی

مفاهیم و اصول ساخت گرایی 

نظریه ساخت گرایی و کارکردگرایی ساختاری

مفهوم هویت در دیدگاه گیدنز

نظریه حوزه عمومی هابرماس

فهرست منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

بازاریابی فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی توسط یکی بهترین دیجیتال مارکتر فروشگاه های فایل ( غلام سئو ) انجام میگیرد  اگر شما هم دانشجو هستید و میخواهید از فروش فایل هایی مانند مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی یا سایر محصولات دانلودی کسب درآمد ماهیانه حدود 3 تا 10 ملیون تومانی داشته باشید در سیستم همکاری در فروش محصولات دانلودی ثبت نام کنید و سپس از طریق تیکت , پیامک یا ایمیل یا فرم تماس با ما در همین سایت پیام بدید .

مبانی نظری و پیشینه پژوهش هویت فرهنگی و شبکه های اجتماعی توسط غلام سئو , سئو و در نتایج اول گوگل قرار گرفته است شما هم محصولات دانلودی و فروشگاه خود را توسط ما در نتایج اول گوگل قرار دهید