2000 نمونه پیشینه تحقیق · نوامبر 8, 2022 0

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) (دانلود سریع)

Rate this post

پاورپوینت مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)|تحقیق در مورد مبانی نظری و پیشینه پژوهش درباره ی سیستم اطلاعات منابع انسانی|دانلود رایگان مبانی نظری و پیشینه پژوهش درباره ی سیستم اطلاعات منابع انسانی|دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)|فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)|کاملترین مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)|مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) ورد|مقاله مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)

دانلود سریع مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) با کیفیت بالا, فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) از فروشگاه فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) برای دانلود قرار داده شده است برای مشاهده توضیحات مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) دکمه دانلود در زیر قرار دارد. در صورت داشتن هر گونه مشکل در دانلود فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) با شماره پشتیبانی سایت 09214087336 از طریق پیامک در ارتباط باشید.

دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)

 با بهترین کیفیت و پشتیبانی 24 ساعته آماده دانلود است فوری دانلود کن

کلمات کلیدی دانلود مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)  : مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری در 53 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2)

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری در 53 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل

تعداد صفحات 53
حجم 0/91 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی docx

توضیحات کامل

مبانی نظری و پیشینه پژوهش  بزه، بزهکار، بزهکاری در 53 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
 

 

کامل و قابل ویرایش

شامل مبانی نظری و پیشینه تحقیق

شامل منابع داخلی و خارجی

منبع نویسی استاندارد
 

بخشی از مبانی نظری:

در جرم شناسی پدیده های بزه، بزهکار و بزهکاری به عنوان سه رکن اصلی در نظر گرفته می شود. بنابراین در ادامه ، سعی در ارائه یک تعریف برای هر کدام از این ارکان داریم.هر عملی که در جامعه قوانین را نقض کند و مجازات در پی داشته باشد «بزه» نامیده می شود.هر جرمی که صورت می گیرد، دارای علل سازنده ای است که بر روی فرد اثر می گذارد و او را به سوی ناسازگاری و نابهنجاری سوق می دهد. پی آمد این سوق دادنها، ارتکاب خطا است و خاطی را به یک تعبیر «بزهکار» می نامند.بزهکاری مجموعه ای از جرایمی است که در یک زمان و مکان معین به وقوع می پیوندد. ژامبو مرلن در این زمینه می نویسد:« بزهکاری پدیده ای است که بدون توجه به بزهکار، می توان آن را مورد بررسی قرار داد و تراکم جرم،اهمیت گونه های مختلف جرایم، تغییرات اجتماعی جرایم رااز نظر مکان، زمان، نژاد، مذهب و… دقیقاً تحقیق کرد. لاک ساین (2000)نیز در این زمینه می نویسد: «بزهکاری یک میکروب اجتماعی است. این میکروب در محیطی که آمادگی پروراندن تبهکار نداشته باشد، بروز نکرده و جرمی اتفاق نمی افتد.در ایران نیز بزهکاری به کل جرایمی گفته می شود که در صورت ارتکاب به موجب قوانین قصاص، دیات، حدود و تعزیرات دارای مجازات هستند(علیقلی زاده،1391).
 

بخشی از تحقیقات انجام شده:
آشوری و عظیم زاده (1392) تحقیقی با عنوان جایگاه پرونده شخصیت در فرآیند پیشگیری از پایدار شدن بزهكاری جوانان انجام دادند.البته پایداری در بزهكاری با افزایش بحران بزه در جوامع ، از دهه 1980 میلادی مورد توجه جرم شناسان قرار گرفت. وضعیتی كه در آن بزهكاران پیش رس، در صورت عدم مدیریت عدالت كیفری در بستری خطرساز گرفتار شده و در نتیجه آن، بزهكاران بالقوه پایدار امروز به بزهكاران پایدار فردا مبدل می گردند. در كنار بسترهای جرم زای زیستی، روانی و اجتماعی، رویكرد عدالت كیفری جوانان، به مجازات گرایی و سزادهی صرف كه عاری از هرگونه پیامدگرایی و خالی از اهداف تفرید كیفر باشد،با حفظ بزهكار در فرآیند رسمی كنترل، زمینه پایدارشدن اوصاف بزه را دو چندان خواهد كرد. تفرید كیفر مستلزم شناسایی دقیق شخصیت بزهكار است ؛اقدامی كه فقط متعاقب مطالعه علمی شخصیت جوان كجرو در فرآیندی كه از آن تحت عنوان «تشكیل پرونده شخصیت» نام می برند، فراهم خواهد شد.

لازاروس (1993) معتقد است  استرس زمانی رخ می دهد كه مطالبات  فراتر از منابع سازشی فرد باشند . مقابله توسط نظریه پرد ازان به عنوان كوشش هایی برای بالابردن سازش بین شخص و محیط و یا به عنوان تلاش هایی برای اداره رویدادهایی كه استرس زا درك می شوند ، تعریف می شود (لازاروس و فولكمن، 1984).

 

فهرست مطالب

خاستگاه جرم

شهرنشینی و مهاجرتهای بی رویه روستاییان به شهرها

جرم از دیدگاه جرم شناسی

بزهکاری

دیدگاهها

رویكرد واقع گرایی انتقادی

نظریه های یادگیری اجتماعی

ساترلند و پیوند افتراقی

نظریه انتقال فرهنگی كج روی ساترلند

نظریه های كنترل اجتماعی

كنترل های شخصی

كنترل اجتماعی

نظریه انگ زنی

دیدگاه صاحب نظران ساخت گرادرزمینه فرهنگ بزهكاری

نظریه كلووارد و اوهلین «خرده فرهنگ بزهكاری»

ساخت اجتماعی مناطق جرم خیز از نظر كلو وارد و ارهلین

نظریه ی فشار

شهرنشینی

ابن خلدون

امیل دوركیم

ارزیابی نظریه مرتون

نظریه آلبرت كوهن درباره ی بزهكاری جوانان

خرده فرهنگ جوان بزهكار

مكتب كلاسیك

بزهکاران و زندان

خودکشی

پیش گیری از اقدام به خودکشی

عدم طبقه بندی و تفکیک صحیح زندانیان (انتقال تجارب به یکدیگر)

عدم خود اشتغالی زندانیان در داخل بندها:

خود اشتغالی

زندان و رفتارهای پر خطر(لواط، رابطه جنسی یا همجنس خواهی…)

خشونت و پرخاشگری در زندان

تحقیقات انجام شده

داخل کشور

خارج کشور

منابع


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود

بازاریابی فایل مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) توسط یکی بهترین دیجیتال مارکتر فروشگاه های فایل ( غلام سئو ) انجام میگیرد  اگر شما هم دانشجو هستید و میخواهید از فروش فایل هایی مانند مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) یا سایر محصولات دانلودی کسب درآمد ماهیانه حدود 3 تا 10 ملیون تومانی داشته باشید در سیستم همکاری در فروش محصولات دانلودی ثبت نام کنید و سپس از طریق تیکت , پیامک یا ایمیل یا فرم تماس با ما در همین سایت پیام بدید .

مبانی نظری و پیشینه پژوهش بزه، بزهکار، بزهکاری (فصل 2) توسط غلام سئو , سئو و در نتایج اول گوگل قرار گرفته است شما هم محصولات دانلودی و فروشگاه خود را توسط ما در نتایج اول گوگل قرار دهید